INFORMACIÓ SOBRE PREINSCRIPCIÓ

Enllaç de Sol·licitud: pendent de publicació

Codi de Centre: 08029775

Termini de sol·licitud:

Educació Infantil i Primària: del 15 al 24 de març de 2021

Educació Secundària: del 17 al 24 de març de 2021

Com has de fer la preinscripció escolar en línea

NOVETATS

 • A partir d’aquest curs totes les sol·licituds són en format telemàtic, per tant, no hi ha la possibilitat de full de preinscripció en paper.
 • No cal lliurar cap documentació presencialment al centre educatiu que indiqueu en primera opció.
 • Hi ha dos tipus de sol·licitud:
  • Electrònica: cal identificació digital.
  • Suport informàtic: sense identificació digital.

QUE EM CAL PER OMPLIR LA SOL·LICITUDS

Hi ha dues opcions:

 1. SOL·LICITUD ELECTRÒNICA: Mitjançant certificat digital, com DNI electrònic, Cl@ve, idCat, etc. Si no es disposa de cap certificat, us en podeu generar un de forma fàcil, l’idCat Mòbil, us expliquem com.   Cal complir els requisits següents:
 • Disposar de DNI/NIE/Passaport/Doc identificador d’un país de la UE o targeta de residència comunitària.
 • Disposar d’adreça de correu electrònic i un telèfon mòbil a efectes d’identificació i contacte.
 • Targeta sanitària per la teva identificació.

Accediu a l’adreça https://idcatmobil.seu.cat/ i trobareu les instruccions pas a pas de com fer-ho.

Per utilitzar l’idCAT Mòbil només cal introduir el número de document d’identitat i el número de telèfon mòbil en el web on calgui identificar-se electrònicament per fer un tràmit. Tot seguit es rep un missatge al telèfon, que conté una clau d’accés per introduir-la en el web. En aquest cas, al tràmit de sol·licitud de preinscripció.

Una vegada identificats, caldrà entrar el número d’identificació de l’alumne/a RALC que us proporcionarà l’escola on està matriculat per poder recuperar les seves dades personals i acadèmiques, omplir les preferències i enviar la sol·licitud. En la majoria de casos no caldrà fer res més ni adjuntar cap tipus de documentació, donat que s’haurà fet l’intercanvi de validació de les vostres dades amb totes les administracions implicades.

 1. SOL·LICITUD EN SUPORT INFORMÀTIC: Caldrà identificar l’alumne/a amb el seu núm. d’Identificació d’alumne i omplir el formulari, a l’enviar-ho es farà l’intercanvi de dades amb les administracions implicades i adjuntar escanejada o fotografiada la documentació d’identificació i filiació (DNI, llibre de família, etc), juntament amb la que al·legueu a efectes de barems i que no s’hagi pogut validar.

INFORMACIONS I/O RECOMANACIONS

 • Tenir fotografiada o escanejada la documentació en el mateix dispositiu des d’on es fa la sol·licitud. Des del Departament d’Educació es prefereix l’opció d’escaneig si és possible.
 • El codi de centre del nostre centre és 08029775, el necessitareu per indicar a quin centre voleu preinscriure-us.
 • Demaneu al vostre centre actual el Núm. d’Identificació de l’alumne a RALC per poder lligar la sol·licitud al seu expedient acadèmic i personal. Aquest tràmit NO és necessari per matriculació a P3.
 • Cenyiu-vos al calendari establert, lliurar la sol·licitud o la documentació fora de termini us fa perdre tots els drets d’adscripció amb el risc que això comporta de quedar-se sense plaça al centre.

PREGUNTES FREQUENTS

Puc presentar dues sol·licituds a dos centres diferents per uns mateixos estudis?

No, en cap cas. S’ha de presentar una sola sol·licitud i indicar-hi per ordre de preferència els diferents centres als que us interessa inscriure la vostra filla o fill.

Si tinc dubtes omplint la sol·licitud on em puc adreçar?

Podeu posar-vos en contacte telefònic o e-mail amb el centre que escollit en primera opció, en horari d’oficina, i us ajudaran a complimentar el procés.

DADES DE CONTACTE DE L’ESCOLA PER CONSULTES EN EL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ

E-mail de contacte:  titularterrassa@salesianas.org

Telèfon de contacte: 93 7882065

A porteria (de dilluns a divendres de 15:15 a 17:30) dilluns i dimecres també al matí 9 a 13:00. CAL DEMANAR CITA PRÈVIA AL 93 788 20 65

Telèfon mòbil: 608 24 27 95 (Horari matí: 9:00 a 12:30) (tarda: 15:00h – 17:00 – dilluns i dijous)