Preju Sarau

L’Associació Juvenil Preju Sarau és una entitat sense ànim de lucre, situada a l’escola Maria Auxiliadora, que vetlla pels nens i nenes de l’escola i el barri.

Actualment l’equip del Preju està format per 46 monitors i monitores que de manera voluntària assisteixen cada divendres i dissabte per dur a terme activitats amb les que els nens i nenes gaudeixin.

Cada divendres ens dividim per tallers, alguns d’ells per edats també i dissabtes ens dividim per seccions que són: minis (1r i 2n de primària), petits (3r i 4t de primària), mitjans (5è i 6è de primària), grans (1r i 2n d’ESO), joves (3r i 4t d’ESO) i Prejus (+16 anys).

Any rere any fem activitats innovadores i algunes de les quals escullen els propis destinataris/àries i intentem que el temps que passen al Preju sigui d’acollida i de lleure per a ells/elles, potenciant així un oci saludable.

Els nostres horaris són:

Divendres:

  • Minis, Petits i Mitjans de 17:10h a 20h
  • Grans i Joves de 17:10h a 21h
  • Prejus de  20h a 21h

Dissabtes:

  • Minis, Petits i Mitjans de 17h a 20h
  • Grans i Joves de 18h a 21h
  • Prejus segons l’activitat a fer

El preu per curs és de 30€, amb el que donem la samarreta oficial i queden incloses totes les activitats a exempció d’algunes sortides extraordinàries. El mètode de pagament pot ser a principi de curs amb la inscripció o per parts, facilitant que amb cada excursió que realitzem es pagui una part en una petita porció.

Més informació a la seva web.   https://prejusarau.salesianas.org/